– Kvällsmeny –

Torsdag, fredag, lördag från kl. 18

Boka bord genom att skicka ett mail till gerlesborgskok@gmail.com med följande info: datum och tid, antal personer, önskemål om ute/inne, kontaktperson och telefonnummer. Välkomna!

Småplock

Spanska riktigt goda oliver:

Pikanta stora gröna Gordaloliver 55:-

Mixade oliver 55:-

Chili- och paprikarostade mandlar 55:-

Huvudrätter

Kummel – Zucchini – Parmesan – Stuvade Cannellinibönor – Rökt räkolja – Basilika – Vitlök – Mangold – Tomat – Potatis 275:-

Älg innanlår – Vitkål – Enbär – Jordärtskocka – Friterad vitlök – Persilja – Ärtor – Svartpepparsky – Rökt majonnäs – Friterade rårakskuber – Sallat 295:-

Fisksoppa – Kummel – Musslor – Potatis – Morot – Nässlor – Fermenterad sparris 225:-

Hjort- och vildsvinsburgare – Nyskördad sallat – Tomat – Rökt senapsmajonnäs – Stekt och picklad lök – Friterade rårakskuber 215:-

Vegetariskt

Gråärtshummus – Svamp – Picklad rödlök och pressgurka – Nyskördad sallat – Friterad vitlök – Rökt majonnäs – Rostade solrosfrön – Friterade rårakskuber 195:-

Grönkål – Mangold – Persilja och koriander – Gröna ärtor – Puylinser – Fermenterad och ärtmiso-marinerad vit sparris – Rostat vitlöks rågbröd – Pumpafrön – Gröna enbär 195:-

Dessert

Sorbet på jordgubbar, smultron och rabarber – Frusen yoghurt på enbär och stjälkselleri – Kanel och kardemumma crumble  95:-

Ost – 2 sorter – Björnbärsmarmelad – Cornichons – Picklad Rödlök 110:-